Fotowedstrijd werkzaamheden aanleg zeekabel

Delen via:   
22 / 04 / 2022

Momenteel mobiliseert aannemer JLC het materieel op zee voor het installeren en intrekken van de zeekabels. Alle schepen, hefplatforms en hulpvoertuigen worden voor de kust gelegd voor het intrekken van de zeekabels. Dit gebeurt in de komende maanden in totaal vier keer. Om de herinnering aan deze speciale klus te bewaren, vraagt TenneT iedereen de mooiste foto’s te delen.

Dat de energietransitie vaak mooie plaatjes oplevert, weten we inmiddels uit ervaring. Zo werden we eerder al enorm verrast door het aantal fraaie inzendingen voor de fotowedstrijd die zijn uitgeschreven voor het uitvaren van het onderstel van het transformatorplatform voor Hollandse Kust (noord). Ook recent bij de wedstrijd voor het ‘zandkasteel’ kregen we veel mooie foto’s binnen.

Volgen + vastleggen

Gezien het aantal enthousiaste deelnemers, is besloten om deze laatste wedstrijd een vervolg te geven tijdens de aanlegwerkzaamheden voor de zeekabels door aannemer JLC. Wilt u de werkzaamheden live vanaf het strand volgen en vastleggen? Dan biedt ons nieuwe infopunt op het strand een perfect uitzicht op het werkterrein en natuurlijk op zee. Via onze BouwApp houden we u constant op de hoogte van wat er te gebeuren staat.

In de prijzen

Jong, oud, professional of hobbyfotograaf? Wil je meedoen aan deze wedstrijd, mail ons dan je/uw mooiste foto’s van de werkzaamheden en maak kans op een leuke prijs! Zo is aan de eerste prijs, naast de eeuwige roem, een Irischeck gekoppeld ter waarde van €150,00. De plaatsen twee en drie kunnen rekenen op een Irischeck van respectievelijk €100,00 en €50,00. Ook is nog een aanmoedigingsprijs van €25,00 te vergeven.

Volg de BouwApp

Inzenden kan tot en met vrijdag 1 juli via roos.jurriens@tennet.eu. Aansluitend zal de projectdirectie uit alle inzendingen de winnaars kiezen. Houd voor deze wedstrijd onze gratis TenneT BouwApp in de gaten. Deze kunt u gratis downloaden in de App Store (iOS) of Google Play (Android). Zo ontvangt u doorlopend actuele informatie over de werkzaamheden voor de aansluiting van de windparken voor de kust.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.