Kom kijken tijdens ‘Dag van de Bouw’ op zaterdag 18 juni

Delen via:   
19 / 05 / 2022

De Dag van de Bouw is de jaarlijkse open dag van Bouwend Nederland. Het is dé dag waarop iedereen achter de bouwhekken mag komen kijken hoe bouw- en infrabedrijven dagelijks doorbouwen aan Nederland. Dit jaar organiseren we samen met onze aannemers in de regio IJmond op zaterdag 18 juni een leuke fietsroute voor jong en oud.

In het kader van onze energieprojecten zijn meerdere aannemers op verschillende plekken in de regio aan het werk. Tijdens de Dag van de Bouw bent u van harte welkom om op die werkterreinen een kijkje te komen nemen. Daar kunt u horen en zien, wat er zoal gebeurt en vooral ook waarom.

Houd deze dag vrij

Zet deze leuke fietstocht voor het hele gezin alvast in uw agenda. U kunt zich aanmelden via roos.jurriens@tennet.eu en houd voor meer informatie onze website of de TenneT BouwApp in de gaten. De teams van TenneT en de aannemers verheugen zich op uw komst.

Download de BouwApp

U kunt de TenneT BouwApp gratis downloaden in de App Store (iOS) of Google Play (Android). Zo ontvangt u doorlopend actuele informatie over de werkzaamheden voor de aansluiting van de windparken voor de kust: https://debouw.app/projects/hollandse-kust-noord-en-west-alpha

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.