Kom naar de inloopbijeenkomsten over de werkzaamheden op strand Wijk aan Zee / Heemskerk

Delen via:   
11 / 02 / 2022

Wat gaat er tot september 2022 op het strand gebeuren in verband met de aanleg van de zeekabels? Een dezer dagen valt het overzicht met de geplande werkzaamheden van aannemer JLC bij de bewoners van Wijk aan Zee op de mat. Bij deze brief zit ook de uitnodiging om de inloopbijeenkomsten te bezoeken die we op maandag 28 februari van 19.00 t/m 21.00 uur organiseren in de sporthal van de Moriaan. De strandhuiseigenaren van het Noorderbad en Zuiderbad ontvangen de uitnodiging digitaal.  

UPDATE (25 februari 2022) Alleen op maandag 28 februari vindt in de Moriaan een inloopbijeenkomst plaats over de werkzaamheden voor de aanleg van de zeekabels. Waar tot voor kort nog sprake was van twee bijeenkomsten, zijn deze gezien het aantal aanmeldingen samengevoegd tot één bijeenkomst in de sporthal van De Moriaan. De avond op donderdag 3 maart gaat dus niet door. Iedereen die zich voor die avond heeft aangemeld is persoonlijk benaderd en ‘omgeboekt’ naar komende maandag.

Voor tekst en uitleg kunt u zich via mail aanmelden voor de inloopbijeenkomst die we op maandag 28 februari van 19.00 t/m 21.00 uur organiseren in de sporthal van De Moriaan: isabel.nunes-vandenhoven@tennet.eu.

Net als tijdens voorgaande bijeenkomst kunt u na de presentaties al uw vragen voorleggen aan de technische specialisten van TenneT als van onze aannemer JCL.

Via de onderstaande links kunt u in de informatiebrief lezen, wat er gaat gebeuren en hoe we deze werkzaamheden met een minimum aan overlast voor de omgeving gaan uitvoeren.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.