Lees wintereditie Contact Magazine voor regio IJmond

Delen via:   
13 / 01 / 2023

Contact Magazine wintereditie - fotograaf Rosita Stumpel

De wintereditie van ons Contact Magazine voor omwonenden in de regio IJmond en geïnteresseerden in de aansluiting van wind op zee is klaar! In dit magazine leest u alles over de aansluiting van de windparken op zee.

In deze uitgave een aantal interessante artikelen over de geluidsmetingen in de omgeving, vergroening van het transformatorstation in Wijk aan Zee, het testen van de verbindingen en de bouw van het windpark Hollandse Kust Noord voor de kust van Egmond aan Zee. Daarnaast schoven we bij een omwonende aan de keukentafel voor een gesprek over zijn ervaringen tijdens de werkzaamheden aan weerszijden van de duinen in de afgelopen veertien maanden.

Papier + online

In de afgelopen dagen plofte de papieren versie van het magazine bij omwonenden op de mat. Daarnaast leggen we er een aantal neer in de gemeentehuizen van Velsen, Beverwijk en Heemskerk. Klik op de onderstaande link voor de online versie van het magazine. Wilt u toch graag een papieren exemplaar ontvangen? Stuur dan een mailtje naar roos.jurriens@tennet.eu en dan doet Roos er eentje op de post.

Contact Magazine wintereditie

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.