Winnende foto’s sail away onderstel Hollandse Kust (Noord)

Delen via:   
17 / 12 / 2021

Begin november waren veel mensen getuige van de ‘sail away’ van het onderstel (jacket) voor het platform Hollandse Kust (noord). Tien maanden na de start van de bouw verliet de grote gele staalconstructie de haven van Vlissingen voor een reis van zo’n 20 uur naar de uiteindelijke standplaats op zee.

Veel inzendingen
Om deze mijlpaal in de nationale energietransitie met het publiek te delen, vroegen we jong, oud, professional of hobbyfotograaf hun foto’s van dit bijzondere moment te delen. Uit de vele inzendingen heeft het communicatieteam de drie mooiste foto’s geselecteerd.

In de prijzen
“Een goede foto vertelt het hele verhaal”, zo laat Kim Tomasoa van het communicatieteam weten. “Daarom belonen we de foto met de windmolens op de achtergrond van Wim Kosten graag met een Irischeck ter waarde van €100,00. Daarnaast krijgen ook de plaatsen twee en drie een Irischeck van respectievelijk €75,00 en €50,00.”

Betrokkenheid
Afgezien van de mooie beelden is het altijd mooi om de betrokkenheid van mensen te ervaren bij de projecten van TenneT. Vanaf deze plek willen we de winnaars van harte feliciteren en de we zorgen dat de prijzen jullie kant opkomen.

De winnende foto van Wim Kosten. Hij wint de Irischeck van 100 euro.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.